H&M käytti David Beckhamilla sijaispeppua – tässä kuvat!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

David Beckham on tuttu kasvo H&M-vaatemerkin kampanjoissa. Mies nähdään nyt uudessa mainoksessa, jossa hän esiintyy pelkissä boksereissa. Guy Ritchien ohjaamalla videolla komistus nähdään juoksentelemassa pitkin katuja auton oven väliin jääneen aamutakkinsa perässä.

Mainoksessa naisten ihailema seksikäs urheilijatähti muun muassa sukeltaa uima-altaaseen ja nousee sieltä märkänä pois. Video on jo ehtinyt herättää David Beckhamin faneissa kysymyksiä. Kuvauksista levinneissä otoksissa on nimittäin bongattu eräs aivan Beckhamia muistuttava mieshenkilö. Hänen epäillään toimineen mainoksessa upeavartaloisen tähden sijaispeppuna.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Eräässä takaapäin kuvatussa kohtauksessa Beckhamin kuuluisat käsi- ja selkätatuoinnit näyttävät lisäksi kadonneen kokonaan. Videolta löytyy myös muita tällaisia kohtauksia. Julkkisfutarin fanit ovatkin kommentoineet järkyttyneenä asiaa Twitter-palvelussa.

Daily Mail -lehden mukaan jalkapallotähti kertoi kuitenkin aiemmassa haastattelussa tehneensä itse kaikki elokuvan stuntit. H&M on kieltäytynyt kommentoimasta sijaisnäyttelijähuhuja.

David Beckham otti juuri vastaan viiden kuukauden sopimuksen Ranskan pääsarjan Paris Saint-Germain -joukkueessa. Miehen perhe asuu pelikauden aikana Lontoossa. Jalkapalloilijan mukaan on tärkeää, että lapset voivat käydä normaalisti brittiläistä koulua isänsä työstä riippumatta. Perhe asui vuosina 2007 – 2012 Los Angelesissa futarin pelatessa Galaxy-joukkueessa.