Vuoden yllättävin yhteistyö? Elton John ja Queens of the Stone Age levyttivät

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimpiin lukeutuva poptähti Elton John on asunut homoliitossa jo 20 vuoden ajan. Elton ja hänen miehensä David Furnish avioituivat vuonna 2005. Hiljattain pariskunta sai toisen lapsensa sijaiskohdun avulla.

Elton John tunnetaan parhaiten balladihenkisistä kappaleistaan, kuten Candle in the Wind ja Can You Feel the Love Tonight. Muusikkolegenda paljasti kuitenkin äskettäin Chelsea Lately -keskusteluohjelmassa tehneensä uuden kappaleen raskasta stoner rock -tyylistä musiikkia soittavan Queens of the Stone Age -yhtyeen kanssa.

– Lensin Los Angelesiin nauhoittamaan dueton pop-laulaja Engelbert Humperdinckin kanssa. Sitten ajoin muutaman korttelin päähän nauhoittamaan Queens of the Stone Agen kanssa. Se oli hullua, Elton kuvailee.

Elton John yllätti lapsensa syntymän aikoihin uskonnollisia piirejä toteamalla Parade-lehden haastattelussa, että hänen mielestään Jeesuksen täytyi olla homo. Sittemmin Elton palasi otsikoihin muistelemalla päihdeongelmiaan. Supertähti on urallaan taistellut sekä alkoholismia että huumeongelmaa vastaa, eikä ole aina ollut voiton puolella. Hän nimittäin myönsi olleensa hyvin lähellä kuolemaa.