Kendall Jenner yllätti – nähdäänkö näitä ensi kesänä Suomessakin?

Lifestyle · Stara.fi

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa nähtävän julkkisperheen nuorimpiin jäseniin lukeutuvat Kylie ja Kendall Jenner ovat tehneet jo näyttävää uraa julkkismaailmassa. Molemmat ovat poseeranneet lehtien palstoilla ja muotikuvissa, mutta erityisesti Kendall on menestynyt alalla.

17-vuotias realitytähti on noussut nopeasti maailman teinityttöjen seuratuimpien roolimallien kärkeen, ja Kendallin pukeutumista seurataankin erittäin tarkkaan. Eilen hänet kuvattiin New Yorkin Union Squarella asussa, joka voisi kiinnittää huomion ensi kesänä Suomessakin. Neitokaisella oli nimittäin kengissään hämmästyttävän korkeat korot.

Kendall Jenner on noussut viime vuosina kansainvälisesti tunnetuksi perheestään kertovan Rikkaat Kardashianit -realitysarjan myötä. Hän on työskennellyt mallina muun muuassa Sherri Hill -merkille, astellut muotinäytösten catwalkeilla ja poseerannut bikinikuvauksissa. Kendall Jenner ja hänen nuorempi siskonsa Kylie Jenner ovat myös koulunsa cheerleader-joukkueen jäseniä.