Mies raiskasi naapurin hevosen: ”Yritin tehdä sen kanssa lapsen”

Ohhoh! · Stara.fi

Maailmalta kantautuu nykyisin yhä useammin tietoja tapauksista, joissa ihminen on harrastanut seksiä eläimen kanssa. Kaikissa maissa ihmisen ja eläimen intiimi kontakti ei ole edes kiellettyä. Nyt verkossa ihmetellään tapausta, jossa mies yritti saada hevosen raskaaksi.

Yhdysvaltojen Texasin osavaltiossa sijaitsevassa Danavangin kaupungissa asuva mies oli odottanut tyttöystävänsä soittoa kotonaan, kun hän päätti harrastaa joka tapauksessa seksiä illan aikana. Mies päätti, että jos tyttöystävä ei soita, menee hän naapurin hevosen luo ja harrastaa sen kanssa seksiä, Smoking Gun raportoi. Tyttöystävä ei soittanut, joten mies suuntasi naapuriin.

– Yritin tehdä sen kanssa lapsen. Ajattelin, että siitä tulisi hevosmiehen lapsi. En valehtele, sain siemensyöksyn hevoseen, mies kertoi kuulusteluissa.

Mies tunnusti tekonsa ja hänet tuomittiin kuukaudeksi vankeuteen.