Aku Hirviniemi jätti Jussi-gaalan väliin: ”Pysyivät palkinnot ehjinä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalainen suosikkinäyttelijä Aku Hirviniemi nähdään parhaillaan sekä Putous-ohjelmassa televisiossa että eilisestä alkaen myös elokuvateattereissa 21 tapaa pilata avioliitto -elokuvassa. Lisäksi mies on nähty viime viikkoina ahkerasti myös lööpeissä.

Marja Tyrni -hahmollaan läpimurron aikoinaan tehnyt Hirviniemi on sittemmin naurattanut kansaa myös Timo Harjakainen ja Usko Eevertti Luttinen -hahmoillaan sekä parhaillaan Putous-ohjelmaa tähdittävällä Samppa Linna -sketsihahmollaan. Miten suosikkinäyttelijä on omasta mielestään onnistunut yhdistämään yksityiselämänsä ja julkisuuden?

– Ihan hyvin. Oot varmaan lööpeistä lukenut, Hirviniemi totesi Staralle.

Aku viittasi taannoisiin tapahtumiin Venla-gaalan jatkoilla. Hirviniemi oli lööppien keskipisteenä hermostuttuaan humalassa toimittajaan ja telottuaan tämän autoa Venla-patsaalla. Nyt asian puiminen ei ollut enää ajankohtaista.

– No, se on kyllä käsitelty. Mutta mä pysyttelin tuolta Jussi-gaalasta pois, niin pysyi palkinnot ja auton ikkunat ehjinä.

8. helmikuuta ensi-iltansa saaneen ja Johanna Vuoksenmaan ohjaaman 21 tapaa pilata avioliitto -elokuvan tähtinä nähdään Hirvinimen lisäksi myös Armi Toivanen, Pamela Tola, Riku Nieminen ja Essi Hellén.