Kauneuden salainen ase: 20 000 euron laite ryppyjen poistoon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supertähti Jennifer Lopez esiintyi taannoin Suomessa Helsingin Hartwall-areenalla. Tähti tunnetaan nuorekkana kaunottarena, joka on huomattavasti 43 ikävuottaan nuoremman näköinen.

Poppari pitää hyvää huolta kehostaan erilaisin tavoin. Jenniferin kerrotaan nyt innostuneen eräästä ryppyjä tasoittavasta CACI Ultimate Facial Machine -laitteesta, kun hän huomasi sen tehokkuuden kylpylähoidon ansiosta. Laite maksoi tähdelle huimat 25.000 dollaria, eli 20.000 euroa.

Kuva: CACI
Kuva: CACI

– Hän rakasti sitä niin paljon, että halusi koneen itselleen, kertoi sisäpiirin lähde Life & Style -lehdelle.

Lopez treenaa myös säännöllisesti kroppaansa, ja pitääkin siksi urheiluvaatteita mukanaan koko ajan. Neitokaisen kerrotaan menevän usein suoraan kuvauksista kuntosalille.

Äskettäin Jennifer Lopez joutui negatiivisen julkisuuden kohteeksi, kuten hänen väitettiin järjestäneen eräälle saksalaiselle hotellisiivoojalle potkut nimikirjoituksen kysymisen takia. Tähti kuitenkin kiisti syytökset välittömästi sosiaalisessa mediassa ja kertoi, ettei ikinä toimisi niin faniensa kanssa.