Ex-rakastaja paljasti: Robert de Niro harrastaa seksiä sukat jalassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin veteraanitähti Robert de Niro on ansainnut kannuksensa näyttelemällä eräissä elokuvahistorian legendaarisimmista elokuvista. Mies on nähty muun muassa elokuvissa Taksikuski, Mafiaveljet ja Kummisetä osa II.

Nyt 69-vuotiaan näyttelijän seksielämästä on tehty paljastuksia. Robertin ex-rakastajatar malli-näyttelijä Carole Mallory on kertonut miehen pitäneen aina sukkia jalassa pariskunnan yhdyntöjen aikana. Nainen paljasti parin 14-päiväisen suhteen yksityiskohtia uudessa Picasso’s Ghost -paljastuskirjassa.

– Rakastelun aikana hän ei koskaan lakannut tuijottamasta silmiini. Hänellä oli perhostatuointi, mikä sopi hänen eläväiseen luonteeseensa. Ja hän jätti sukkansa myös jalkaan! Carole Mallory kertoi kirjassaan New York Post -lehden mukaan.

Julkkisnainen kertoo kirjassaan myös suhteestaan taiteilija Pablo Picasson pojan, Clauden, kanssa. Neidolla oli lisäksi romanssit näyttelijäkomistusten Richard Geren ja Peter Sellersin kanssa. Jälkimmäistä näyttelijätär kutsui pandakarhuksi tämän karvaisuuden takia.

Robert De Niro kertoi taannoin todistaneensa WTC-tornien terrori-iskuja kotinsa ikkunasta. Tähti nimittäin on asunut koko elämänsä New Yorkin Manhanttanilla. Hän kertoi, ettei ollut uskoa näkemäänsä ja luuli aluksi näkevänsä vain aistiharhoja. Näyttelijä kertoikin heränneensä todellisuuteen vasta sitten, kun hän avasi television ja seurasi uutisia.