Courtney Stodden ylistää musiikkilahjojaan: ”Ihmiset rakastavat tai vihaavat”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kohukaunotar Courtney Stodden lunasti itselleen teinivaimon tittelin naimalla 16-vuotiaana itseään huimasti vanhemman näyttelijäkomistuksen, Doug Hutchisonin. Sittemmin povipommi on käynnistellyt musiikkiuraansa.

Nyt Courtney aikoo julkaista pian uuden Reality-musiikkivideonsa. Hän järjestää lähitulevaisuudessa Länsi-Hollywoodissa videon lanseeraustilaisuuden, josta suunnittelee tähtiä vilisevää punaisen maton tapahtumaa.

Teinivaimo kertoi Huffington Post -lehdelle olleensa nuoresta iästä lähtien kiinnostunut musiikista ja esiintymisestä. Hän sanoo ottavansa vaikutteita tyyliinsä Marilyn Monroesta, Michael Jacksonista, Nancy Sinatrasta, Madonnasta ja muun muassa Lady Gagasta.

– En usko, että on yhtään artistia, joka on kuin minä. Olen eri lajia. Kunnianhimoinen, taiteellinen, provokatiivinen ja särmikäs. Tiedän tekeväni jotain oikein, kun ihmiset joko rakastavat tai vihaavat minua, kertoi Courtney Stodden lehdelle.

Courtney Alexis Stodden jätti aikoinaan lukion kesken. Laulajanakin pinnalle pyrkivä neito on julkaissut neljä singleä. Niihin lukeutuvat kappaleet Car Candy, Crazy ja Don’t Put It On Me Girl. Tähden viimeisin musiikillinen tuotos on Reality-kappale.