Älä kokeile tätä kotona: Hurjapää kiiti rullalaudalla 112 km/h

Ohhoh! · Stara.fi

Verkossa nähtiin pari vuotta sitten tapaus, jossa hurjapää kiiti rullalaudalla maantietä alamäkeen sellaista ylinopeutta, että poliisin nopeuskamera otti miehestä kuvan. Nyt vuorossa on toinen hurjapää, mutta hieman samankaltainen tempaus.

deciolourenco10022013

Etelä-Afrikassa asuva Decio Lourenco on nimittäin ottanut rullalaudan alleen ja suunnannut Kapkaupungissa pitkään alamäkeen muun ajoneuvoliikenteen sekaan.

Häntä kuvattiin perässä tulevasta autosta, jonka nopeusmittarin mukaan miehen nopeus oli noin 112 kilometriä tunnissa. Paikalla oli 60 kilometrin nopeusrajoitus, jonka Lourenco ylitti lähes tuplasti. Telegraph-lehden mukaan mies voi saada syytteen teostaan, vaikka ajopeli ei ollutkaan moottoroitu.