Michelle Heaton toipumisestaan: ”Bändikaverit hierovat rintojani”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen poptähti-näyttelijä Michelle Heaton tuli aikoinaan tunnetuksi Liberty X -yhtyeen jäsenenä. Yhtyeen hajoamisen jälkeen hän on jäänyt julkisuuteen. Heaton sai taannoin tietää kantavansa geeniä, joka voi edesauttaa runtasyövän syntymistä.

33-vuotias tähti joutuikin viime syksynä poistattamaan molemmat rintansa. Lääkäreiden mukaan hän olisi ilman operaatiota sairastunut syöpään 80 prosentin mahdollisuudella. Michelle Heaton hankki sittemmin implantit menetettyjen rintojensa tilalle.

Michelle Heaton on toipunut raskaasta operaatiosta hyvin, ja hänet nähdään pian Iso-Britannian televisiossa esiintymässä vanhan bändinsä Liberty X:n riveissä. Tähti kertoo bändikavereidensa antaneen hänelle runsaasti tukea vaikeina aikoina.

– Bändikaverini ovat auttaneet minua paljon. Itseasiassa, he kaikki hierovat rintojani, kun tarvitsen sitä, Heaton paljasti The Sun -lehdessä.

Michelle Heaton tunnetaan siviilissä muun muassa povipommi Katie Pricen hyvänä ystävänä. Neitokainen nähdäänkin usein Pricen rinnalla julkkisjuhlissa. Heaton on naimisissa irlantilaisen Hugh Hanleyn kanssa. Tammikuussa syntynyt tytär Faith Michelle on pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi.