Tyttöbändiläinen tiukkana: ”Ei seksiä ensitreffeillä!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen tyttöbändi The Saturdays -yhtye yrittää tällä erää valloittaa Yhdysvaltoja. Bändi kuvaa seikkailustaan Chasing The Saturdays -nimistä realitysarjaa. Nyt yhtyeen 25-vuotias kaunotar Mollie King kertoo uusimmassa haastattelustaan sinkkuelämästään.

Unelmien prinssiään etsiskelevä neito ei aio omien sanojensa mukaan tyytyä vähempään, kuin mitä haluaa. Poppari mieltyisi helposti spontaaniin ja hauskaan mieheen.

– En ole koskaan harrastanut yhden illan juttuja tai seksiä ensimmäisillä treffeillä. En usko, että ikinä tulen tekemään niin. Miehen on hyvä ymmärtää minua ennen kuin vien suhteen seuraavalle tasolle, kertoi Mollie King Cosmopolitan-lehdelle.

Mollien miesmaku on lähes kuninkaallinen, sillä hänen huhuttiin aikaisemmin deittailevan prinssi Harrya. Ystävien ja perheensä seurasta nauttiva kaunotar poseerasi myös naistenlehden kannessa seksikkäässä korsettimekossa.

Bändin Yhdysvaltojen kiertue ei ole sujunut pelkästään mallikkaasti. Äskettäin laulajatar Rochelle Wiseman paljasti realitysarjassa kärsivänsä unettomuudesta Los Angelesin naapureidensa takia. Seinän takana nukkuva pariskunta harrastaa nimittäin öisin tuntikausia äänekkäitä seksisessioita.