Courtney Stodden edusti rohkeana – onko tämä jo liiankin härskiä?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suunnilleen isänsä ikäisen näyttelijän, Doug Hutchisonin, 16-vuotiaana nainut kohukaunotar Courtney Stodden on viime aikoina käynnistellyt musiikkiuraansa. Teinivaimoksikin tituleerattu povipommi julkaisi vastikään uuden Reality-musiikkivideonsa.

Courtney järjesti mittavan VIP-tapahtuman asian tiimoilta Länsi-Hollywoodissa. Julkkisvieraiden keskellä nähtiinkin neito itse varsin seksikkäässä asussa, joka noudattaa perinteistä Stoddenin paljastelutyyliä. Hopeansävyinen ja antava kaula-aukkoinen mekko näkyi nimittäin paparazzien salamavaloissa läpi.

Hän oli pukenut myös ylleen valoja välkkyvät alushousut, jotka loistivat kankaan läpi punaisella matolla. Vierellä lanseeraustilaisuudessa nähtiin aviomies Doug Hutchison, joka näytti ottavan vaimonsa osaksi koituneen huomion varsin rauhallisesti.

Illan jatkuessa kohubondi kiipesi kaiken ihmeeksi vielä stripparihäkkiin punaisissa alusvaatteissa ja hämmästytti yleisön rohkealla esityksellään.

Courtney Alexis Stodden jätti aikoinaan lukion kesken. Laulajanakin pinnalle pyrkivä neito on julkaissut neljä singleä. Niihin lukeutuvat kappaleet Car Candy, Crazy ja Don’t Put It On Me Girl. Tähden viimeisin musiikillinen tuotos on Reality-kappale.