Elastinen tekee paluun soolona – uusi single jo keskiviikkona!

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Suomen menestyneimpien hiphop-artistien kärkikaartiin lukeutuva Elastinen tekee paluun sooloartistina. Aiemmin jo pidemmän aikaa soolona musiikkia tehnyt suosikkiartisti on keskittynyt viime vuodet Fintelligens-yhtyeeseensä, mutta keskiviikkona tilanne muuttuu.

– Uusi sinkku putoaa todellakin 13. päivä videon kera. Oon itse todella innoissani. Jatketaan aika lailla siitä mihin viimeksi soolohommissa jäätiin. Matsku on varmaan vähän sitä mitä jengi multa odottaakin, Elastinen kertoi Staralle.

– Todella positiivinen lataus ja kauheella draivilla keikkoja kohti. Biisi kertoo bileistä ja illoista. Se on vertauskuvallisesti ihan koko mun elämänasenne, eli eilen oli elämän hienoin ilta ja tänään on vielä parempi. Koko ajan tähdätään korkeammalle ja eteenpäin.

Tuttuun tapaan levyllä kuullaan myös vierailijoita.

– Omasta leiristä. Ei kauheesti vielä mitään yllätyksiä uskalla. Katotaan jos vaikka Paula Koivuniemi suostuu. Mulla on tässä vielä muutamat sessiot jäljellä.

Elastinen on työstänyt soolomateriaaliaan jo pidemmän aikaa, ja uuden materiaalin myötä hän suuntaa perinteiseen tapaan myös tien päälle.

– Meillä alkaa soolorundi tossa ja vedetään kuukauden ajan tiukkaa keikkaa. Timo Pieni Huijaus lähtee mun messiin.