Elastinen valmisteli yllätyspaluutaan kaikessa hiljaisuudessa

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Kerroimme aiemmin tänään, että suomalainen hiphop-tähti Elastinen tekee ylihuomenna paluun soolouralle. Itse paluu ei tule yllätyksenä, mutta sen ajankohta kylläkin. Mies onkin valmistellut uutta materiaaliaan kaikessa hiljaisuudessa.

– Olen koko viime syksyn ja alkuvuoden vääntänyt täysillä omaa soololevyä. Fintelligens jäi jouluna tauolle ja nyt palaan soolohommiin. Suurin osa jengistä on tiennyt, että multa on soolo tulossa, mutta kukaan ei oikein tiennyt, että koska se on tulossa, Elastinen kertoi Staralle.

– Nyt laitetaan sit ryminällä liikkeelle. Huhtikuun lopulla olis tarkoitus pudottaa kokopitkä albumi. Siitä sit Vapusta alkaa iso rundi ja väännetään siitä vuoden loppuun täysillä keikkaa.

Kaikki uuden soololevyn kappaleet eivät ole syntyneet aivan viime kuukausina.

– Siellä on itse asiassa biisejä, joiden taustatuotantoa on tehty jo edellisellä soololla ja ennen sitä. Ne on sellaisia biisejä, joista mä oon ajatellut, että niistä vois tehdä. Oon koko ajan tehnyt Fintelligensille, Uniikille ja Timolle tuotantoja, niin sit oon pannut sivuun sellaisia kappaleita, mistä itse diggaan, mutta mistä muut eivät. Nyt toi on aika musikaalista meininkiä. Mä laulan kertseissä ja on soitettu paljon itse.

Tiiviin kiertueen ja televisiouran sekä muiden projektien yhteen sovittaminen saattaa joskus olla hieman haasteellista. Elastisen mukaan hän saa kuitenkin keikkailusta vain lisää virtaa.

– Ei kiertue koskaan vie mehuja. Siitä saa enemmän kun se ottaa. Voice-hommissa tuossa on liveä ja maalis-huhtikuussa ollaan tauolla Timon kanssa ja jatketaan sen jälkeen. Nää on funtsittu kaikki tarkkaan. Mies on elämänsä kunnossa ja jaksaa, niin ei hätää.