Kelly Osbourne: ”Eikö se ole jokaisen tytön unelma?”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rocktähti Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne on ollut jo pidemmän aikaa suhteessa vegaani-poikaystävänsä Matthew Mosshartin kansssa. Taannoin neito kiitteli rakastaan myös dieettiavusta 30 kilon painonpudotuksessa.

Nyt 28-vuotias Kelly Osbourne on kertonut suurimmasta haaveestaan. Lilahiuksinen kaunotar on viihtynyt Matthewinsa kanssa niin tiiviisti, että hän toivoo saavansa mieheltä pian sormuksen sormeen.

– Eikö se ole jokaisen tytön unelma? Synnyt ja päätät, että haluat mennä naimisiin, kommentoi Kelly OK!-lehdelle.

Pariskunnan huhutaan menneen salaisesti kihloihin ennen joulua. Kellyn mielestä asioille ei ole mitään kiirettä. Hänen mukaansa sitoutumisen seuraava askel ”tapahtuu, kun se tapahtuu”. Tähden mukaan paras tulevaisuuden skenaario on se, jos häntä ei enää nähdä sinkkuna.

Kelly Osbourne on uransa aikana ehtinyt kokeilla siipiään monella eri viihteen parissa. Laulamisen ja näyttelemisen lisäksi Osbourne on kunnostautunut myös muodin saralla, sillä hänet valittiin viime vuonna Madonnan Lourdes-tyttären Material Girl -vaatemalliston mainoskasvoksi. Kelly on niittänyt mainetta myös suorasanaisena arvostelijana toimiessaan E! Online -sivuston muotipoliisina. Kelly Osbourne kirjautui vuonna 2004 vieroitushoitolaan Kalifornian Malibussa, koska oli riippuvainen kipulääkkeistä.