Snoop Dogg intoilee jalkapallosta – haluaa joukkueen maskotiksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpien hiphop-artistien joukkoon lukeutuva yhdysvaltalainen Snoop Dogg on viime aikoina ollut kiinnostunut rastafarikulttuurista. Snoop Lioniksi nimensä vaihtanut artisti on myös hurja jalkapallofani.

Räppärin fanitus on nyt mennyt niin pitkälle, että hän haluaa päästä skotlantilaisen Celtic-jalkapalloseuran maskotiksi. Snoop Dogg haluaa johtaa ihailemansa joukkueen kentälle, kun he pelaavat Mestaruussarjan ottelun italialaista Juventus-joukkuetta vastaan. Yleensä kyseinen kunnia on kuulunut otteluissa nuorille jalkapallofaneille.

– Se on peli, jota olemme odottaneet. Tarvitsen liput, mutta haluan kävellä joukkueen kanssa kuin pieni poika kyltin kanssa. Kyllä, auttakaa minua tekemään se. Hei, hei, hei, Celtic on täällä! Kommentoi Snoop Dogg Sunday Mail -lehdelle.

Snoop Dogg on myös suunnitellut aiemmin sijoittavansa varojaan rakastamaansa Celtic-seuraan. Hän kertoo olevansa todella kiinnostunut jalkapallosta. Räppäri haluaa kuulua niihin hip hop -tähtiin, jotka sijoittavat rahojaan muuhunkin kuin pelkästään amerikkalaiseen jalkapalloon.

41-vuotias Snoop Dogg, oikealta nimeltään Calvin Cordozar Broadus Jr, julkaisi viime keväänä verkossa valokuvan, jossa hän ja kollegansa Wiz Khalifa poseeraavat valtavan huumekasan vieressä ja näyttävät polttavan huumeita. Britannian viranomaiset poistivat viime syksynä hiphop-tähti Snoop Doggin porttikiellon maahan, ja artisti pääsi viimein esiintymään Britanniassa ensimmäistä kertaa vuosiin. Sittemmin Hollanti kuitenkin kielsi artistia saapumasta maahan ja Snoop joutui perumaan keikkojaan.