Courtney Stodden läpinäkyvässä asussa – isä taputteli peppua

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kohukaunotar Courtney Stoddenin avioliitto isänsä ikäiseen näyttelijä Doug Hutchinsoniin lienee jo sinänsä psykologeja kiinnostava aihe. Harva tietää, että neitokaisella on myös isänsä Alex Stoddenin kanssa hyvin erikoiset välit.

Isäpappa osallistui nimittäin kohublondin Reality-musiikkivideon julkaisutilaisuuteen Länsi-Hollywoodissa. Kerroimme jo aiemmin, miten tunnelma äityi tilaisuudessa villiksi Courtneyn esiintyessä strippihäkissä vierailleen.

Alex-isä ei myöskään täysin hillinnyt itseään kuvaajien läsnäollessa, vaan iski kätensä tyttärensä peppuun. Isä ja tytär halailivat ja jopa suukottelivat toisiaan paparazzien edessä. Alex Stodden päätyi antamaan Courtneylle myös niin sanotusti isän kädestä ja lyömään tätä leikillään takamukselle.

Courtney Stoddenin isä ei ole ainut omituisesti viime aikoina käyttäytynyt julkkisisä. Myös painijalegenda Hulk Hogan julkaisi äskettäin Twitter-blogissaan otoksen, jossa nähtiin hänen vähäpukeinen Brooke-tyttärensä. Mies halusi esitellä seuraajilleen nimittäin laulajaksi haaveilevan neitokaisen muodokkaita jalkoja.