Elastinen paljasti: Iso H myös soolouralle

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Kerroimme aiemmin, että suosittu räppäri Elastinen julkaisee keskiviikkona uuden soolosinglensä pitkiin aikoihin, kun Fintelligensin tauolle menon tuloksia saadaan kuulla radioaalloilla. Samalla hän kertoi Staralle, että aisapari Iso H tekee myös soololevyn.

. Iso H miksaa parhaillaan mun levyä ja on ollut mukana tässä tuotannossa, eli se ei lepää laakereillaan. Välittömästi kun saadaan mun levy valmiiksi, niin ruvetaan painaan hänelle sooloa kans, Elastinen paljasti.

Ennen uuden soolotulemisensa käynnistämistä Elastinen käväisi ystäviensä kanssa lomailemassa Kuubassa. Hänelle tosin työkin on kuin lomaa.

– Käytiin Kuubassa Timon kans joulu ja uusivuosi, ja otettiin siellä iisiä. Muuten mä nautin eniten tästä musiikin tekemisestä ja tää koko homma on niin siistiä, että en mä keksi mitä mä tekisin. Jos mulla olisi vapaa-aikaa, niin tätä mä ainakin tekisin.