Beyonce estottomassa asussa – muhkea kaula-aukko varasti show’n

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popin supertähti Beyonce esiintyi vastikään Super Bowl -tapahtuman väliajan esityksessä. Neitokaisen esityksestä levisi äskettäin julkisuuteen epämairittelevia otoksia, joiden julkaisun tähden tiedottaja yritti estää vetoamalla muun muassa Buzzfeed-sivuston toimitukseen.

Nyt 31-vuotias poppari on julkaissut uuden Life Is But A Dream -dokumentin, jossa hän kertoo elämästään. Dokumentin ensi-illassa New Yorkissa Beyonce esitteli kurvikasta kroppaansa upeassa nudenvärisessä iltapuvussa, joka toi hänen rintavarustuksensa huomion keskiöön.

Tapahtumassa nähtiin myös muita julkkiksia. Esimerkiksi laulajattaren Solange-sisko oli verhoutunut minimittaiseen valkoiseen paitaan, joka toi esille hänen muodokkaat jalkansa.

Äskettäin verkossa levisi video, jossa nähdään Beyoncen vilauttaneen vahingossa nänniään Super Bowl -esityksensä aikana. Esiintymisasu tuli paljastaneeksi kaistaleen tähden rintaa tämän vauhdikkaiden tanssiliikkeiden aikana. Vilautus näkyy televisiokuvasta vain tarkkaan katsottuna, joten sitä ei voi verrata takavuosien Janet Jackson -skandaaliin.