Näin juorulehdet huijaavat – rajuimmat ylilyönnit kuvina

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rohkeimmat juorulehdet joutuvat aika ajoin kohuotsikoihin vääristeltyjen uutistensa merkeissä. Julkkistähtien yksityiselämää seuraava amerikkalainen Star-lehti tunnetaan muun muassa lukuisista pahasti pieleen menneistä kansikuvajutuistaan.

Nyt verkossa on niitetty yhteen viime vuoden absurdeimmat uutiskohut, jotka osoittautuivat lopulta vääriksi. Mukana on muun muassa Star-lehden kansikuvia, joissa lehti julistaa Frendit-televisiosarjan tähden Jennifer Anistonin olevan raskaana ja helmikuun 2012 Star-lehti, jossa se julisti ”yksinoikeudella” Brad Pittin ja Angelina Jolien menevän naimisiin.

Kuvasarjassa nähdään myös kuinka eräs kansikuvajuttu väittää Hollywood-näyttelijä Brad Pittin saaneen avioliiton ulkopuolisen lapsen. Life & Styles -lehdessä julkkiskomistus Scott Disickin väitetään pettäneen raskaana olevaa tyttöystäväänsä Kourtney Kardashiania.

OK!-lehden mukaan Kim Kardashian olisi tehnyt salaisen adoption maaliskuussa, mutta kyseinen väite osoittautui pian valheeksi. Kansikuvassa Kardashianin väitetään maksaneen adoptiosta miljoona dollaria. Eräässä kansikuvassa puolestaan väitetään, että Twilight-tähdet Robert Pattinson ja Kristen Stewart olisivat menneet naimisiin kesäkuussa.