Phoebe Price jäätelöllä pakkasessa – silikonirinnat kiinnittivät huomion

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodista löytyy mittaamaton määrä tähteydestä haaveilevia neitokaisia. Osa heistä on niin sanottuja turhia julkkiksia, jotka saavat palstatilaa lähinnä paljastelemalla vartaloaan.

Eräs heistä on itseään 32-vuotiaaksi väittävä Phoebe Price. Nyt neitokainen on ikuistettu paparazziotoksiin Utahissa Sundancen elokuvafestivaaleilla. Homssuisesti pukeutunut punapää oli verhoutunut avokaulaiseen mekkoon, joka toi esille hänen jättisilikoninsa. Kuvasta päätellen julkkistähti halusi makustella pakkasesta huolimatta jäätelöä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Phoebe Price on näytellyt monissa televisiomainoksissa ja vilahtanut muutamia kertoja myös televisiosarjoissa. Hänen suurin meriittinsä tähän mennessä on Dlisted-julkkisblogin antama titteli ”Vuoden kuumin lutka 2007″. Äskettäin julkisuudessa levisi kuvia, joissa Mickey Rourke pakeni eräästä kahvilasta Pricea, joka yritti päästä tähden kanssa yhteiskuvaan.