Harry Styles jakaa lemmenvinkkejä bändikaverilleen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

One Direction -poikabändin nuorin jäsen on naisseikkailuistaan tunnettu kiharapää Harry Styles. Bändikaverit pitävät 18-vuotiasta popparia rakkausasioiden asiantuntijana, ja nyt Liam Paynen kerrotaan kääntyneen hänen puoleensa huolineen.

19-vuotias Payne kokee raskaaksi sen, että hän joutuu olemaan bändin kiertueella erossa tyttöystävästään Danielle Peazerista. Jatkuvan matkustamisen kerrotaan jo vaikuttaneen popparin ja hänen 24-vuotiaan rakastettunsa suhteeseen. Nuorukainen tukeutui asiassa nuorempaan bänditoveriinsa.

– Harry kuunteli mielellään, kun Liam avautui hänelle aiheesta. Mies neuvoi ystäväänsä olemaan romanttisempi suhteessaan ja lähettämään Daniellelle kukkia, kertoi lähde Daily Star -lehdelle.

Harry Stylesin omatkin rakkausasiat ovat olleet otsikoissa viimeisen vuoden aikana. Hän on deittaillut useita itseään vanhempia julkkisnaisia. Viimeisin suhde laulajatar Taylor Swiftin kanssa päättyi äskettäin parin lomamatkalla sattuneeseen riitaan. 22-vuotias neito pelkäsi Stylesin pettävän häntä suhteessa.