Jeremy Irons paljasti Hollywoodin synkän puolen: ”Yrittivät kosketella minua”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittinäyttelijä Jeremy Irons on saavuttanut mittavan uran elokuvien parissa. Hänen tähdittämiinsä elokuviin lukeutuvat Die Hard – Koston enkeli, Rautanaamio, Eragon, Kingdom of Heaven – Taivas maan päällä ja Appaloosa.

Nyt 64-vuotias näyttelijäkonkari on kertonut kokeneensa uransa alussa seksuaalista ahdistelua vanhemmilta miehiltä. Jeremy onkin muodostanut kokemuksen takia ajatusmaailman, jossa naisten pitää vain pärjätä sen asian kanssa, että miehet nipistelevät vielä nykypäivänäkin heidän peppujaan.

– Me ihmiset olemme raakoja. Nuorempana ihmiset yrittivät kosketella minua. Vanhemmat miehet. Käskin heidän painua muualle, kertoi Jeremy Irons The Times -lehdelle.

Jeremy Irons meni vuonna 1969 naimisiin Julie Hallamin kanssa, mutta liitto päätyi eroon jo vuoden päästä. Hän meni tämän jälkeen vuonna 1978 naimisiin irlantilaisen näyttelijättären, Sinéad Cusackin kanssa. Parilla on kaksi jo aikuista poikaa, Sam ja Maximilian.