Näin seksikäs Katherine Heigl on nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Greyn Anatomia -televisiosarjan seksikkäänä lääkärinä aikoinaan läpimurtonsa näyttelijänä tehnyt entinen lapsitähti Katherine Heigl on sittemmin jättänyt television ja siirtynyt pääasiassa valkokankaalle.

Heigl siirtyi aikaa vievistä televisiosarjoista elokuvien pariin, sillä näyttelijätär haluaa enemmän aikaa myös perheelleen. Tällä viikolla hänellä on kuitenkin ollut aikaa vierailla julkkisjuhlissa New Yorkissa. Neitokainen näyttää nykyisin todella hyvältä.

Katherine Heigl ja Josh Kelley avioituivat vuonna 2007. Pari tapasi laulajana työskentelevän Kelleyn musiikkivideon kuvauksissa vuonna 2005. Katherine Heigl on elokuvaurallaan keskittynyt lähinnä komedioihin. Näyttelijätär on nähty pääosissa muiden muassa elokuvissa Paksuna, The Ugly Truth ja Killers. Parhaillaan Heigl nähdään Suomenkin valkokankaalla elokuvassa New Year’s Eve. Heigl ja Kelley adoptoivat vuonna 2009 Etelä-koreassa syntyneen Naleigh-tyttären.