Unelmien poikamies Sean Lowe löysi huippuseksikkään ihastuksen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen Unelmien poikamies -realitysarja on pyörinyt televisiossa menestyksekkäästi jo vuodesta 2002. Chris Harrisonin juontamassa ohjelmassa etsitään tyylikkäälle poikamiehelle 25 kauniin naisen joukosta potentiaalinen vaimo. Tuoreimman tuotantokauden poikamies on bisnesmies Sean Lowe.

Nyt verkossa on julkaistu otoksia Unelmien poikamies -ohjelman 17. tuotantokauden kulisseista. Kuvissa nähdään muun muassa deittisarjan juontaja Chris Harrison, joka poseeraa poikamies Sean Lowen vieressä. Sean Lowe on kuvassa ilman paitaa, ja hän esittelee lihaksikasta vartaloaan hymyillen.

Eräässä toisessa otoksessa puolestaan nähdään yksi naiskilpailjoista, joka yrittää valloittaa poikamiehen sydämen. Paljastavassa otoksessa poseeraa 29-vuotias Selma Alameri, joka esittelee Twitter-kuvassaan bikinivartalonsa. Aurinkolaseihin ja hattuun sonnustautuneella kiinteistönvälittäjällä on uskomattoman treenattu kroppa.

Unelmien poikamies -hittisarjasta on tehty myös Unelmien poikamiestyttö -ohjelma, jossa poikamiehen sijaan kaunis nainen etsii itselleen potentiaalista kumppania 25 miehen joukosta. Realitysarjassa tosirakkautta etsivä päätähti pitää ruususeremonioita, joissa hän pudottaa kilpailijoita tunteidensa perusteella. Hittisarjasta on tehty jatkosarjojen lisäksi videopeli Nintendo Wii:lle.