Amber Rosea ei ole tunnistaa teinikuvasta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Muodoistaan tunnettu mallikaunotar Amber Rose kihlautui äskettäin hiphop-tähti Wiz Khalifan kanssa, ja pari odottaa parhaillaan ensimmäistä yhteistä lastaan. Neitokainen vihjasi vastikään Twitter-viestissään menneensä naimisiin räppärin kanssa.

Nyt 28-vuotias Amber Rose on julkaissut Instagram-blogissaan nuoruudenkuvan, jossa muodokas julkkistähti on huomattavasti eri näköinen nykyhetkeen verrattuna. Otoksessa kaunottarella on kiharat hiukset, ja hän näyttää myös olevan tukevammassa kunnossa.

– Paluu päätöstanssiaisiin vuoteen 1999, kirjoitti Amber Rose blogiinsa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Amber Rose erosi taannoin hiphop-tähti Kanye Westistä ja sai seitsennumeroisen määrän dollareista vastineena siitä, että hän pitää suunsa kiinni supertähden yksityisasioista. Sittemmin parin kerrottiin palanneen takaisin yhteen, mutta todellisuudessa Amber olikin jo vaihtanut kumppaninsa Wiz Khalifaan. Khalifa on mukana kihlattunsa esikoissinglellä Fame.