Beyoncen erikoisen nimen poikkeuksellinen tausta paljastui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Popin supertähti Beyonce esiintyi vastikään Super Bowl -tapahtuman väliajalla sadoille miljoonille katsojille. 31-vuotias laulajatar nähdään myös uudessa Life Is But A Dream -dokumentissa, jossa laulaja valottaa elämäntarinaansa.

Laulajattaren Beyonce-etunimi on varsin erikoinen, eikä sitä tiettävästi ole ainakaan ennen laulajattaren suosioon nousua ollut kovinkaan monella. Nyt laulajattaren nimen tausta on paljastettu. Tähden etunimi tulee nimittäin hänen Tina-äitinsä sukunimestä, joka on Beyince.

– Sisareni Tinan mielestä perheessämme oli liian vähän poikia pitämään Beyince-sukunimeä kunnolla yllä. Siksi hän antoi sukunimemme tyttärensä Beyoncen etunimeksi, laulajattaren eno Roland Beyince paljasti Life Is But A Dream -dokumenttielokuvan ensi-illassa.

Äskettäin verkossa levisi video, jossa nähdään kuinka Beyoncen esiintymisasu tuli paljastaneeksi kaistaleen tähden rintaa tämän vauhdikkaiden tanssiliikkeiden aikana. Vilautus näkyy televisiokuvasta vain tarkkaan katsottuna, joten sitä ei voi verrata takavuosien Janet Jackson -skandaaliin.