Hirviöhampurilaisessa 2 000 kilokaloria – sisältää yhdeksän pihviä!

Lifestyle Ohhoh! · Stara.fi

Olemme viime aikoina kertoneet useita tapauksia, joissa maailmalta on löytynyt toinen toistaan suurempia ja epäterveellisempiä hampurilaisia. Yhdessä annoksessa on ollut jopa 8.000 kilokaloria. Nämä herkut ovatkin johtaneet jopa sydänkohtauksiin.

Nyt ensimmäinen ketjuravintola on ottanut listoilleen hieman vastaavan annoksen, sillä The Triple Triple -hampurilainen sisältää nimensä mukaisesti peräti yhdeksän pihviä ja yhdeksän siivua juustoa sekä tietenkin myös tomaattia ja salaattia. Herkku sisältää 2.000 kilokaloria, kun esimerkiksi Mc Donald’sin lippulaiva Big Mac sisältää 550 kilokaloria ja Burger Kingin Whopper 630 kilokaloria.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Maaliskuussa Jake’s Wayback Burgers -ketjun ravintoloihin myyntiin tuleva hirviöhampurilainen maksaa 12,99 dollaria. Alunperin hampurilaisen oli tarkoitus olla vain kampanjatuote, mutta New Yorkin toimipisteessä myydyn sadan purilaisen jälkeen se päätettiin ottaa mukaan pysyvään valikoimaan, Splash News raportoi. Nyt herkku tulee myyntiin koko maassa.