Kate Upton levytysstudiossa – silmänruokaa riittämiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen mallikaunotar Kate Upton on valittu jo pariinkin otteeseen maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Tikkulaihojen supermallien sijaan Kate edustaa luonnollista ja pyöreämpää vartalomallia, ja on saanut siitä runsaasti kiitosta.

Nyt 20-vuotias Kate on kuvannut Skullcandy-brändin verkkosivustolle Take a Supermodel to Work -verkko-ohjelmaa. Muodokas blondi vierailikin ohjelman tiimoilta levytysstudiolla. Upton kokeili tuottajan uraa räppäri Big Boin avustuksella. Kuvien perusteella hänen muodokas rintamuksensa keräsi yllättävän paljon huomiota tilanteessa.

Kate Upton kertoi juuri haastattelussa, ettei hänellä ole poikaystävää. Kate julisti olevansa nykyisin sinkku. Aiemmin hänen on uumoiltu seurustelevan urheilutähti Justin Verlanderin kanssa.

Huippumalli Kate Upton nousi helmikuussa 2011 maailmankartalle Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta, ja helmikuussa 2013 hän teki historiaa poseeraamalla kannessa toistamiseen. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.