Törkeä väite: Kate Upton on tässä kuvassa liian lihava!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Kate Upton on rankattu useasti maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän on saanut kiitosta erityisesti vartalostaan, joka on selvästi pyöreämpi ja siksi normaalimpi kuin muiden supermallien. Monien mielestä luonnollisuus onkin nouseva trendi mallimarkkinoilla.

Kaikki eivät ole kuitenkaan samaa mieltä, sillä jotkut ovat tuohtuneet Uptonin tuoreimmasta virstanpylväästä. Kate Upton poseeraa nimittäin parhaillaan jo toistamiseen Sports Illustrated -lehden kansikuvassa, ja kuvien välillä hänen vartalonsa on hieman pyöristynyt. Nyt erityisesti Twitterissä Uptonia on haukuttu lihavaksi ja hänen kiinnitystään lehden kanteen on kritisoitu.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

kateuptonsportsillustrated2013

kateupton_sportsillustrated_2012.png

Terveellisempää naisihannetta edustava huippumalli Kate Upton nousi helmikuussa 2011 maailmankartalle Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.