Kim Kardashian esitteli kurvejaan kuvaussessioissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpien julkkispariskuntien joukkoon lukeutuvan Kimyen, eli Kim Kardashianin ja Kanye Westin, kerrottiin vastikään odottavan yhteistä lasta. Kimin ja Kanyen on viime aikoina väitetty tapailleen jo pitkään ennen suhteen virallistamista.

Raskauden myötä Kim Kardashianista on nähty julkisuudessa hieman tavanomaista vähemmän paljastavia otoksia. Nyt tähti on kuitenkin jakanut Instagram-kuvablogissa kuvia hieman vanhemmista valokuvaussessioistaan. Otoksissa Kim esittelee kuuluisia kurvejaan rintaliiveissä ja mustassa pvc-hameessa.

Kim Kardashian on ollut kahdesti naimisissa; ensin Damon Thomasin ja sitten Kris Humphriesin kanssa. Jälkimmäinen avioliitto kesti vain 72 päivän ajan. Realitytähden mukaan hän ryntäsi naimisiin Humphriesin kanssa, koska hän halusi perustaa nopeasti perheen ja hankkia lapsia. Arkielämä ei kuitenkaan sujunut toivotulla tavalla. Kardashian tienasi häillään yli kymmenen miljoonaa dollaria, sillä hääseremoniasta tehtiin televisiospektaakkeli.