Äiti leikkautti tyttärensä Jennifer Lopezin näköisiksi: ”Uudet kehomme ovat kirous”

Lifestyle · Meri Pulkkinen

Muodokkaiden julkkisnaisten, kuten latinolaulajatar Jennifer Lopezin myötä yhä useampi tavallinenkin nainen haluaa itselleen näyttävät kurvit. Eräiden siskosten äiti käyttikin yli 23.000 euroa kauneusleikkauksiin, jotta hänen tyttärensä näyttäisivät Jennifer Lopezilta.

Nyt 20- ja 23 -vuotiaat sisarukset Karen ja Jennifer Lopez ovat samankaltaisia Jennifer Lopezin kanssa muillakin tavoin kuin vain kaimoina. Siskosten äiti maksoi Karenille tämän ensimmäisen kauneusleikkauksen tytön ollessa 14-vuotias, kun taas Jennifer meni ensimmäisen kerran veitsen alle 16-vuotiaana. Molemmat tytöistä halusivat yhtä kurvikkaan vartalon kuin heidän idolillaan Jennifer Lopezilla, Daily Mail uutisoi.

Kolumbiasta alunperin kotoisin olevat sisarukset ovat suurennuttaneet rintansa sekä takamuksensa. Molemille on myös suoritettu rasvaimut vatsan seudulle. Yhteensä lontoolaisneitokaisten lukuisiin leikkauksiin on jo palanut kymmeniä tuhansia euroja. Katso kuvat lopputuloksesta tästä.

Nyt Karen ja Jennifer ovat kuitenkin huomanneet kehojensa haittapuolet. Neitokaisten mukaan varsinkin heidän suurennettujen takamuksiensa herättämä huomio on häiritsevää. Siskosten mukaan moni jopa koskettelee heitä ihmeissään.

– Kehoni kiinnostaa kaikkia – saan liikaa huomiota ja se ärsyttää minua, 20-vuotias Karen selittää lehdelle.