Chris Brown ja Drake haastoivat toisensa oikeuteen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Räppäri Chris Brownin elämästä ei käänteitä puutu. Äskettäin mies riiteli julkisesti r&b-laulaja Frank Oceanin kanssa, ja asiaa selvitellään parhaillaan poliisien voimin. Hieman aikaisemmin räppäri kahakoi hip hop -tähti Draken kanssa newyorkilaisessa yökerhossa.

Miehet ovat sittemmin vain syyttäneet toisiaan tapauksesta julkisuudessa. Tilanteessa loukkaantui sivullisia, ja muun muassa ranskalainen malli Romain Julien haastoi tähdet oikeuteen vammojensa takia. Nyt räppärit ovat reagoineet asiaan haastamalla toisensa oikeuteen.

Niin Chris Brown kuin Drakekin aikovat väittää oikeudessa, etteivät ole henkilökohtaisesti vastuussa riidasta. He eivät myöskään aio maksaa mallille korvauksia, mikäli tämä voittaa oikeudenkäynnin, uutisoi TMZ-sivusto.

Supertähtien surullisen kuuluisa riita sai alkunsa, kun Drake esitti räppärille kommentteja miehen ex-tyttöystävästä Rihannasta. Chris Brown oli lähettänyt Draken pöytään shampanjapullon hyväntahdon eleenä. Drake lähetti kuitenkin juoman takaisin laulajatähdelle “Nussin elämäsi rakkautta, kestä se” -viestillä. Molemmat miehet ovat seurustelleet Rihannan kanssa. Miehet saivat äskettäin 15 miljoonan dollarin korvausvaatimuksen W.I.P.-klubin omistajilta.