Kauhujen risteilyn matkustajat: ”Se oli kuin Nälkäpeli-elokuvasta”

Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Jennifer Lawrencen ja Liam Hemsworthin tähdittämä Nälkäpeli oli yksi viime vuoden menestyksekkäimmistä elokuvista. Nyt samannimiseen kirjaan perustuva elokuva on noussut otsikoihin erikoisesta syystä. Erään risteilyaluksen matkustajat ovat nimittäin kertoneet omasta Nälkäpeli-kokemuksestaan.

Carnival Triumph -risteilyaluksen matkustajat saivat aiemmin tällä viikolla kokea kauhun hetkiä, kun laivalla puhkesi täysi sekasorto. Aluksen viemärijärjestelmä meni tukkoon, jonka seurauksena laivan vessat tulvivat yli. Carnival Triumph myös menetti sähkönsä ja laivaan jumiin jääneet matkustajat joutuivat selviytymään erittäin niukilla ruokavarastoilla, Daily Mail -lehti uutisoi.

Laivalla olleet matkustajat ovat kertoneet, kuinka vessojen mentyä toimintakyvyttömiksi ihmisille jaettiin muovipusseja vessassa käymistä varten. Lemu laivalla kävi niin sietämättömäksi, että ihmiset nukkuivat patjoilla laivan käytävillä ja kannella päästäkseen kauemmaksi tulvivista vessoista. Laivan moottoritilassa oli ollut tulipalo, jonka seurauksena alakansilla olleet matkustajat evakuoitiin savun takia loppumatkan ajaksi laivan kannelle.

Carnival Triumphilla ollut 24-vuotias Kendall Jenkins kuvailee tilanteen olleen sittemmin satamaan pääseellä laivalla ”aivan kuin Nälkäpelissä”. Matkustajat olivat vaellelleet laivalla epätoivoisesti etsiessään itselleen jotain syötävää. Ihmisten kerrotaankin olleen erittäin ahdistuneita kammottavan risteilykokemuksen johdosta.