Neljä ryöstäjää valitsi väärän uhrin – hakkasi kaikki yhdellä kädellä

Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Erään englantilaismiehen ruoanhakureissu meinasi päättyä pahasti, kun neljä tuntematonta miestä lähestyi häntä. Pubinpitäjä John Wood törmäsi varasjoukkioon hakiessaan noutoruokaa tällä viikolla Cambridgeshiressä. Roistot eivät kuitenkaan aavistaneet, kuka heillä oli vastassaan.

37-vuotias brittimies onnistui nimittäin puolustautumaan neljää hyökkääjäänsä vastaan pidellen koko ajan ruoka-annostaan toisessa kädessään. Neljä Woodille ennestään tuntematonta miestä oli lähestynyt häntä, ja vaatinut hänen lompakkoa ja puhelintaan, Daily Mail uutisoi. Mies ei kuitenkaan suostunut, joten kopla hyökkäsi häntä kohti.

Hyökkääjien harmiksi Wood oli kuitenkin nuoruudessaan harrastanut muutaman vuoden aikidoa, joten hän ymmärsi potkaista kahta hyökkääjää heidän polviinsa, saaden heidät siten kaatumaan. Tämän jälkeen pubinpitäjä sai nyrkistä kasvoihinsa ja häntä nirhaistiin teroitetulla ruuvimeisselillä kylkeen. Osumistaan huolimatta Wood onnistui lyömään kaksi yhä jalkeilla olevaa mukiloijaa tajuttomaksi.

Tyrmättyään vastustajansa brittimies oli tyynen rauhallisesti ajanut autollaan kotiin ruokansa kanssa. Mies joutui kuitenkin myöhemmin sairaalahoitoon, sillä hänen puukotettu kylkensä vaati useita tikkejä. Paikallinen poliisi tutkii yhä tapausta.