Taylor Swift paljasti inspiraationsa lähteen: ”Menneisyys muistolaatikossa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen supertähti Taylor Swift tunnetaan laulajattarena, joka vuodattaa tuntemuksiaan epäonnistuneista seurustelusuhteistaan kappaleissaan. Hän erosi taannoin One Direction -popparista Harry Stylesista, josta neitokaisen kerrotaan kirjoittaneen jo peräti viisi erobiisiä.

Nyt 23-vuotiaan kantrikaunottaren kerrotaan säilyttävän entisten poikaystäviensä antamia lahjoja saadakseen niistä myöhemmin inspiraatiota musiikkiinsa. Taylor Swiftin kotona on nimittäin muistolaatikko, joka on täynnä muistoja hänen entisistä rakkaistaan valokuvien ja lahjojen merkeissä. Lähteen mukaan muistolaatikossa on muun muassa Harry Stylesilta saatu kaulakoru, jota hän hypistelee saadakseen inspiraatiota erobiisin lyriikoihin.

– Taylor saa materiaalia biiseihinsä, kun hän tutkii muistolaatikkoaan, joka on täynnä ex-poikaystävien antamia muistoesineitä, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Taylor Swift on kirjoittanut erobiisejä muun muassa John Mayerista, Joe Jonasista ja Taylor Lautnerista. Dear John -kappaleessaan hän sivaltaa naistenmiehen mainetta kantavaa John Mayeria. Back To December -kappaleen uskotaan puolestaan kertovan hänen epäonnistuneesta romanssistaan Taylor Lautneriin.

Taylor Swift ja Harry Styles erosivat vuoden 2013 alussa, kun heidän lemmenlomansa Karibialla päättyi rajuun sanaharkkaan. Laulajattaren kerrotaan nalkuttaneen jatkuvasti popparille tämän naisseikkailuista. Swift joutui eron jälkeen perumaan Venetsian lomamatkan, jonka hän oli suunnitellut Stylesin 19-vuotissyntymäpäiviksi. Poptähti oli muun muassa varannut pariskunnalle luksushotellin ja yksityisen gondolin romanttisen kaupunkiloman ajaksi.