Kate Upton riisui kaiken – alastomana videolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaismalli Kate Upton valittiin taannoin maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Tikkulaihojen supermallien sijaan Kate edustaa luonnollista ja pyöreämpää vartalomallia, ja sen ansiosta hän poseeraa nyt jo toistamiseen Sports Illustratedin uimapukunumeron kannessa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Kate Upton nähdään harvinaislaatuisessa videossa, jossa hän poseeraa täysin alastomana. Hänen vartalonsa intiimit paikat ovat nimittäin vain muodollisesti peitossa, sillä iholla on vain pieni sipaisu vartalomaalia.

Huippumalli Kate Upton nousi helmikuussa 2011 maailmankartalle Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta, ja helmikuussa 2013 hän teki historiaa poseeraamalla kannessa toistamiseen. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.