Kim Kardashian julkaisi yhteiskuvan siskonpojasta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kardashianien julkkisperhe on ollut viime aikoina uutisoinnin kohteena vauvauutisten takia, kun kurvikaunotar Kim Kardashianin kerrottiin odottavan jälkikasvua räppärirakkaansa Kanye Westin kanssa. Neidon Khloe-sisko yrittää parhaillaan saada lasta.

Myös hänen Kourtney-siskonsa on Mason-pojan ja Penelope-tyttären äiti. Nyt Kim julkaisikin yhteiskuvan itsestään, 4-vuotiaasta Mason-pojasta ja Kourtneystä. Kuvassa huomio kiinnittyy kuitenkin pikkulapsen sijaan kurvittaren bikinihousujen koristamaan jättipeppuun.

– Minun pikku Masonini! Kirjoitti Kim Kardashian blogiinsa.

Kim Kardashian on ollut kahdesti naimisissa; ensin Damon Thomasin ja sitten Kris Humphriesin kanssa. Jälkimmäinen avioliitto kesti vain 72 päivän ajan. Realitytähden mukaan hän ryntäsi naimisiin Humphriesin kanssa, koska hän halusi perustaa nopeasti perheen ja hankkia lapsia. Arkielämä ei kuitenkaan sujunut toivotulla tavalla. Kardashian tienasi häillään yli kymmenen miljoonaa dollaria, sillä hääseremoniasta tehtiin televisiospektaakkeli.