Tyrmäävä jättipeppu! Nainen otti 54 täyteainepistosta takapuoleensa

Lifestyle Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla on raportoitu viime vuosina mitä uskomattomampia riippuuvuuksia. Äskettäin kerroimme 20-vuotiaasta Markista, jonka romanttisen rakkauden kohteena olivat pumpattavat lelueläimet.

Nyt TLC-kanavan My Strange Addiction -ohjelmassa on esitelty Detroitista kotoisin oleva Karmello, joka rakastaa suuria peppuja. 23-vuotias neitokainen onkin laitattanut omaan takamukseensa 54 pistosta täyteainetta. Tällä hetkellä tummaihoisen kaunottaren perä on varsin muhkeassa kunnossa, sillä sen sisällä on kaksi litraa nestettä.

Nainen on addiktoitunut pistoksiin, jotka suurensivat hänen takamustaan usealla vaatekoolla. Karmello ei ole hankkinut täyteaineita plastiikkakirurgilta, vaan tapaa säännöllisesti puoskaria hotellihuoneessa. Huolimatta toimenpiteiden vaarallisuudesta yhden lapsen äiti suunnittelee ottavansa vielä 36 pistosta lisää.