Tarjoilija julkaisi kuvan kuitista netissä – odottamattomat seuraukset

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on aika ajoin julkaistu ihmisten ravintolavierailujen kuitteja, joissa on esimerkiksi ollut tarjoilijoiden kommentteja. Nyt verkossa leviää erään tarjoilijan julkaisema kuva kuitista, joka toi lopulta tarjoilijalle itselleen potkut.

Kyseessä oli Applebee’s-ravintolan tarjoilija, joka ihmetteli Reddit-palvelussa miksi asiakas ei suostunut maksamaan hänelle 18 prosentin tippiä. Tarjoilija julkaisi kuvan kuitista, jossa isossa seurueessa ruokaillut asiakas oli vetänyt 18 prosentin tipin yli viivan ja kirjoittanut viereen kommentin.

– Annan Jumalalle 10 prosenttia. Miksi sinä saisit 18 prosenttia? Asiakas ihmetteli.

Kuva: Reddit
Kuva: Reddit

– Minun virheeni, herra. Jeesus maksaa minun ruokani ja vuokrani. Heidän laskunsa oli yli 200 dollaria ennen veroja ja tippiä. He pyysivät erillisiä laskuja. Heillä ei ollut ongelmaa tarjoilun kanssa ja mies kertoi minun olleen hyvä, tarjoilija kirjoitti.

Myöhemmin tarjoilija kertoi, että hän ei ollut itse naputellut koneeseen 18 prosentin tippiä, vaan hänen mukaansa yli kahdeksan hengen ryhmien laskuihin tulee aina automaattisesti tippi. Kuitti nousi nopeasti Reddit-palvelun etusivulle, ja kuvassa oli näkyvissä myös asiakkaan nimikirjoitus.

Kuitin huomattuaan Applebee’s-ravintola antoi tarjoilijalle potkut, Consumerist-lehti raportoi. Nyt tapaus on saanut valtavat mittasuhteet, kun ravintolaketjun asiakkaat vaativat ravintolaa perumaan päätöksen ja palkkaamaan tarjoilijan takaisin. Smoking Gun -julkaisu on nyt puolestaan selvittänyt, että asiakas oli naispastori Alois Bell. Hänen Facebook ja Twitter-profiilinsa on jouduttu sulkemaan vihaisten kommenttien takia.