Kim Kardashianin rinnat kasvavat silmissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpien julkkispariskuntien joukkoon lukeutuvan Kimyen, eli Kim Kardashianin ja Kanye Westin, kerrottiin vastikään odottavan yhteistä lasta. Tuoreista paparazzikuvista voidaan jo huomata kurvittaren vatsalla oleva pieni kumpu, joka kielii tulevasta jälkikasvusta.

Raskaus tunnetusti myös turvottaa neitokaisten rintoja ja antaa niille lisää muotoa. Nyt uusimpien paparazziotosten perusteella näin näyttäisi tapahtuneen myös Kim Kardashianille. Julkkiskaunotar näytti nimittäin erityisen uhkealta poistuessaan kuntosalilta mustassa jumppa-asussaan.

Kim Kardashian on ollut kahdesti naimisissa; ensin Damon Thomasin ja sitten Kris Humphriesin kanssa. Jälkimmäinen avioliitto kesti vain 72 päivää. Realitytähden mukaan hän ryntäsi naimisiin Humphriesin kanssa, koska hän halusi perustaa nopeasti perheen ja hankkia lapsia. Arkielämä ei kuitenkaan sujunut toivotulla tavalla. Kardashian tienasi häillään yli kymmenen miljoonaa dollaria, sillä hääseremoniasta tehtiin televisiospektaakkeli.