Brittinäyttelijä vakavien syytösten kohteena – raiskasi alaikäisen?

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Viime aikoina julkisuuteen on noussut tapauksia, joissa viihdemaailman tähdet ovat syytettyinä lapsiin sekaantumisesta. Äskettäin esimerkiksi brittiläistä televisiotähteä Jimmy Savilea syytettiin alaikäisiin sekaantumisesta.

Nyt myös brittiläinen Coronation Street -saippuasarjan näyttelijä Michael Le Vell on joutunut vastaavien syytösten kohteeksi. Häntä syytetään 19 lapsiin kohdistuvasta rikoksesta. Niihin lukeutuvat alaikäisen raiskaaminen, hyökkäys ja seksin harrastaminen lapsen kanssa.

– Syytteet koskevat vuosien 2001 ja 2010 välillä tapahtuneita rikoksia, lukee Manchesterin poliisin antamassa tiedotteessa Female First -sivuston mukaan.

Michael Le Vell, oikealta nimeltään Michael Turner, joutui vuonna 2011 virkavallan kiinnostuksen kohteeksi, kun häntä epäiltiin nuoren tyttöön kohdistuvasta ahdistelusta. Tutkimukset kuitenkin lopetettiin viime vuonna. Tähti tunnetaan parhaiten Coronation Street -saippuasarjasta, jossa hän on näytellyt vuodesta 1983 lähtien.