One Direction -ero yllätti: Syynä kiireinen elämäntyyli

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimman poikabändin One Directionin jäsenet piirsivät itsestään vastikään omakuvat, jotka he lahjoittivat hyväntekeväisyyteen. Komistukset saivat teoksistaan myös psykologin arvion. Niall Horanin piirroksesta paljastui muun muassa, että nuorukainen on pohjimmiltaan varautunut mies.

Nyt 19-vuotiaan popparin kerrotaan olevan jälleen sinkkumarkkinoilla, sillä hän erosi tyttöystävästään Amy Greenistä. Pari on ollut yhdessä kolmen kuukauden ajan, mutta romanssi päättyi yhteisen ajan puutteen takia.

20-vuotiaalle Greenille ero on vaikeampi, sillä mallirakas erosi aiemmin poikaystävästään One Direction -idolin takia. Parin kerrotaan olevan kuitenkin sujut tapahtuneesta ja edelleen hyvissä väleissä.

– Surullista, mutta Niallin ja Amyn juttu on ohi. Niall lopetti sen, koska hänellä ei ollut tarpeeksi aikaa kaikkien asioidensa kanssa, kertoi lähde The Sun -lehdelle.

Amyn kerrotaan kyllästyneen jo aiemmin tässä kuussa popparin käytökseen ja uhanneen jättää nuorukaisen. Ystävien mukaan neitokainen piti Horania pohjimmiltaan epäkypsänä suhteeseen. Suhde oli Niallin ensimmäinen, minkä takia mies olikin kokemattomampi rakkaudessa kuin seurustelua jo kokeillut Amy.

One Direction -komistusten taannoin tekemät piirrokset myytiin Ebay-verkkokaupassa. Psykologi Jo Hemmingsin arvion mukaan Nial Horan vaikutti piirtämänsä omakuvan perusteella epävarmalta ja varautuneelta nuorukaiselta. Popparin piirtämästä piirroksesta puuttuivat suu, korvat ja hiukset. Hän ei myöskään signeerannut kuvaansa, joten Horan ei psykologin mukaan ole varma asemastaan yhtyeessä.