Tulisa ahtautui minimekkoon – asetti rintamuksen tyrkylle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poppari Tulisa Contostavlos on deittaillut jo jonkin aikaa Newcastle United -jalkapallojoukkueessa pelaavaa Danny Simpsonia. Äskettäin komistus kosi laulajatarta, vaikkakin he väittivät myöhemmin tilanteen olleen bileillan aikana sattunutta pilantekoa.

Nyt Tulisa osallistui Lontoon muotiviikoille, ja hänet nähtiinkin The Rose -yökerhon cocktail-tilaisuudessa X Factor -tuomarikollegansa Louis Walshin kanssa. 24-vuotias neitokainen oli verhonnut muotonsa varsin tiukkaan mustaan minimekkoon, joka toi hänen muotonsa esille.

Tulisa Contostavlos joutui maaliskuussa seksiskandaalin keskiöön, kun verkossa levisi popkaunottaren tähdittämä seksivideo. Laulajatähti vahvisti pian kohun noustua, että hän on videolla esiintyvä nainen. Tulisan mukaan hän kuvasi seksivideon vuosia sitten ex-poikaystävänsä Justin Edwardsin, eli Mc Ultran, kanssa. Poptähti avautui kohusta Daily Mirror -lehdelle ja kertoi, ettei hän ole kokenut mitään yhtä häpeällistä elämänsä aikana.