Lottovoiton juhliminen lähti käsistä – veljekset räjäyttivät talonsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tuhannet suomalaiset lottoavat viikoittain miljoonavoittojen toivossa. Joskus onni potkaiseekin, ja uusi elämä alkaa kohentuneen rahatilanteen myötä. Voittajien kannattaa kuitenkin pitää huoli siitä, etteivät menetä saman tien koko rahasummaa voittoa juhliessaan.

Yhdysvaltain Kansasissa asuvat veljekset voittivat paikallisessa lotossa 75.000 dollaria, eli noin 56.000 euroa. The Wichita Eagle -lehden mukaan miesten voiton juhliminen johti heidän talonsa tuhoutumiseen. Toinen veljeksistä yritti täyttää vesipiipun sytyttämiseen käyttämäänsä butaanisytytintä. Butaania päätyi ilmaan, ja aiheutti räjähdyksen päädyttyään kosketuksiin talon keskuslämmityksen sytysliekin kanssa.

Toinen veljeksistä loukkaantui räjähdyksessä, ja hänen tyttöystävänsä ajoi miehen sairaalaan. Mies kärsi toisen asteen palovammoista, mutta KFDL-verkkosivuston mukaan hänen tilansa on vakaa. Vammoitta selvinnyt veli pidätettiin hänen paljastettuaan poliiseille heidän kotoaan löytyvän amfetamiinia ja marihuanaa.