Mario Lopez hävisi vedon – tuloksena silmänruokaa naisille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen televisiojuontaja ja näyttelijä Mario Lopez tunnetaan muun muassa Saved by the Bell -komediasarjasta ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelman amerikkalaisesta versiosta. Mies juontaa paraikaa The X Factor -ohjelmaa Khloe Kardashianin kanssa.

Lihaskimppu nähdään aika ajoin myös Extra-ohjelmassa Maria Menounosin aisaparina. Kaksikko on usein lyönyt vetoa Super Bowl -tapahtumassa. Viime vuonna juontajakaunotar hävisi 39-vuotiaalle Mariolle ja joutui juoksemaan bikineissään New Yorkin Times Square -aukiolla.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Tänä vuonna kävi toisinpäin, ja Mario Lopez lähti vähissä pukeissa Los Angelesin kaduille juoksentelemaan. Taannoin kultamaalissakin nähty kypäräpäinen miestähti onnistui taatusti herättämään naisten huomion timmillä ulkomuodollaan.

Mario Lopez on nähty televisiotyönsä ohella Broadway-näytelmissä. Mies debytoi teatterilavalla vuonna 2008 A Chorus Line -näytelmän roolissa. Treenattu tähti paljasti äskettäin julkisuudessa timmin vartalonsa salaisuuden. Mies kertoi pitävänsä kunnostaan huolta yksinkertaisella liikunnalla, painonnostolla ja terveellisellä ruokavaliolla. Lopez on julkaissut myös kaksi lifestyle-kirjaa, jotka käsittelevät treenaamista ja ruoanlaittoa.