Riivattu peili huutokaupattiin eBayssa: ”Tuottaa huonoa onnea ja painajaisia”

Ohhoh! · Tim Isokivi

Maailmanlaajuisella Ebay.com-huutokauppasivustolla myydään toisinaan mitä erikoisempia esineitä. Useat uutisoidut tapaukset ovat liittyneet esimerkiksi julkkisten jäämistöihin, mutta joukkoon mahtuu myös erilaisia yliluonnolliseksi väitettyjä esineitä.

Nyt Ebay-nettihuutokaupassa on myyty peili, jonka väitetään olevan riivattu. Kummituspeili myytiin 100 punnan, eli noin 116 euron hintaan. Peilin myyneet lontoolaiset Joseph Birch ja Sotiris Charalambous väittävät Daily Mail -lehdelle peilin aiheuttaneen heille huonoa onnea, kuten talousvaikeuksia ja terveydellisiä ongelmia.

Kuva: eBay
Kuva: eBay
Kuva: eBay
Kuva: eBay

Kaksikko kertoo löytäneensä peilin noin viisi kuukautta sitten kotitalonsa jäteastiasta. Peilin edellinen omistaja oli heidän vuokraisäntänsä. Josephin ja Sotiriksen mukaan he kärsivät peilin kotiinsa tuomisen jälkeen karmeista painajaisista ja lähestyvän tuhon tunteesta, ja väittävät nähneensä peilissä outoja varjoja. Viimeinen niitti oli se, kun toinen heistä heräsi syvien arpien peittämänä.

Miehet päättivät lopulta hankkiutua esineestä eroon myymällä sen jollekin, jota riivattu peili saattaisi kiinnostaa. He toivoivat peilin uudella omistajalla olevan ennestään kokemusta paranormaaleista ja yliluonnollisista ilmiöistä. Peilin ostajan nimeä tai muita tietoja ei ole julkistettu.