Travis Barker perui koko kiertueen! Lento-onnettomuus oli liikaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen Blink 182 lukeutuu maailman menestyneimpiin pop punk -yhtyeisiin. Enema of the State -levyllään maailmanmaineeseen nousseen bändin rumpali Travis Barker joutui vuonna 2008 rajuun lento-onnettomuuteen. Sittemmin huumeiden yliannostukseen kuollut DJ AM, eli Adam Goldstein, oli myös mukana onnettomuudessa.

Travis Barker joutuu nyt jättämään omalta osaltaan väliin Blink 182 -yhtyeen suunnitellun Australian kiertueen. Syynä on onnettomuuden häneen jättämä paha pelko lentämistä kohtaan. 39-vuotias rumpalisankari jätti myös yhtyeen edellisen Australian kiertueen väliin samasta syystä. Travis ilmoitti asiasta Facebook-sivullaan.

– En ole vieläkään päässyt yli onnettomuudesta, joka aiheutti neljän henkilön kuoleman. Kaksi heistä oli parhaita ystäviäni. Annan bändille siunaukseni etsiä riveihinsä uusi rumpali, mikäli he haluavat kiertää ilman minua. Toivon voivani palata Australiaan jonain päivänä, vaikka sitten laivalla, Travis kertoo.

Useamman vuoden taukoa pitänyt Blink 182 palasi keikkalavoille vuonna 2009. Yhtye julkaisi tuoreen levynsä Neighborhoods syksyllä 2011. Blink 182 -yhtyeen ohella Travis Barker on soittanut esimerkiksi yhtyeissä +44 ja Transplants sekä vieraillut artistien kuten Lil Wayne, Xzibit ja Pink kappaleilla.