Armi Toivanen: ”Sannakin on elävä ja hengittävä henkilö”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Elokuvateattereissa menestykseksi nousseen 21 tapaa pilata avioliitto -elokuvan päätähtenä nähdään nopeasti suomalaisten suosikiksi noussut näyttelijä Armi Toivanen. Stara tapasi hänet haastattelun merkeissä elokuvan lehdistötilaisuudessa.

32-vuotias Toivanen kertoi roolihahmoon samaistumisesta. Tuoreessa elokuvassa Toivanen hauskuuttaa sitoutumiskammoisen sinkkututkija Sanna Mannerin roolissa. Komediennen mukaan jotain samaistumispintaa pitää olla, jotta eläytyminen tapahtuu aidosti. Nimettäviä yhtäläisyyksiä hän ei tuoreimmasta roolihahmostaan omaan elämäänsä löydä.

– En sen kummemmin osaa sanoa. Kun roolityön tekee niin kyllä minä kaikki roolit pyrin sisäistämään ja yritän niihin samaistua. Sannakin on elävä ja hengittävä henkilö. Jotenkin se pitää tehdä loogiseksi itselle, että sitä voi näytellä tosissaan, Armi Toivanen kertoi.

Uusimmassa avioliittokomediassa Toivasen rinnalla nähdään tuttua Putous-ohjelman väkeä. Elokuvassa näyttelevät muun muassa Aku Hirviniemi, Riku Nieminen, Essi Hellén ja Pamela Tola. Päätähti hymyilee, kun häneltä kysytään kuvauspaikan tunnelmasta ja mahdollisista kommelluksista.

– En kyllä muista mitään kommelluksia. Ihmisillä on varmaan jotenkin niin ihmeellinen kuva kuvauksista, että ne on jotain pelkkää nauramista ja hurjan hauskaa.