Bileäiti otti 4-kuukautisen vauvan baariin – poliisin paikalle

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Vanhemmat pyrkivät yleensä kasvattamaan lapsiaan järkeviksi alkoholin kuluttajiksi, minkä vuoksi he yrittävätkin estää tenavia saamasta juomia käsiinsä liian aikaisin. Poikkeuksiakin on, kuten eräs äiti, joka juotti tyttärelleen alkoholia kolmevuotiaasta asti.

Nyt pohjoiswalesilainen perheenäiti on järkyttänyt puolestaan juhlijoita ottamalla neljäkuukautisen vauvansa mukaan yökerhoon. 41-vuotias Sarah-Jane Hulme ei pelkästään myönnä tekoaan vaan myös puolustaa sitä.

Hänen mielestään Django-pojan vieminenAberystwythin kaupungissa sijaitsevaan yökerhoon ei ole laisinkaan vastuutonta. Nainen laittoi poikansa korviin korvatulpat, jotta lapsi ei häiriintyisi klubin meluisasta bassonjytkeestä. Erikoinen näky vaivasi kuitenkin muita juhlijoita, jotka ilmoittivatkin hänen käytöksestään poliisille.

– Minusta tämä ei ole vastuutonta käytöstä. Rintaruokin häntä, joten hänen on pakko olla kanssani. Ranskassa tai Espanjassa vanhemmat vievät lapsiaan musiikkifestivaaleillekin, kertoi Sarah-Jane Hulme The Sun -lehdelle.

Hulme perustelee valintaansa siten, että hänen toinen lapsensa esiintyi kyseisenä iltana baarissa bändinsä kanssa. Poliisin tultua paikalle kuulustelun merkeissä yökerhon musiikki pysäytettiin. Perheenäiti onnistui kuitenkin livahtamaan paikalta kiinnijäämättä. Poliisi neuvottelee tapahtuneesta paraikaa sosiaaliviranomaisten kanssa.